Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
Miért válassz Exide autó akkum...
Miért válassz Exide autó akkumulátort?
Exide autó akkumulátorok minden autó típushoz - BMW, Mercedes, Audi, Opel

Az Exide egy világszerte ismert és elismert akkumulátor gyártó cég, amely több mint 100 éve kínál minőségi termékeket az autóipar számára. Az Exide autó akkumulátorok kiváló teljesítményt, megbízhatóságot és hosszú élettartamot nyújtanak minden évszakban és üzemeltetési helyzetben. Az Exide autó akkumulátorok között megtalálhatók a legújabb technológiák, mint például a Carbon Boost®, az AGM (Absorbent Glass Mat) és az EFB (Enhanced Flooded Battery), amelyek kifejezetten a start-stop rendszerrel felszerelt autókhoz lettek kifejlesztve. Az Exide autó akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző igényeknek és költségvetéseknek megfelelően.

Milyen típusú Exide autó akkumulátorok léteznek?

Az Exide autó akkumulátorok három fő termékvonalra oszthatók: Premium, Excell és Classic. Ezek mindegyike más-más előnyöket és jellemzőket kínál az autósoknak. Az autó akkumulátor keresőben autótípus alapján keresheti meg a saját autójához való Exide akkumulátort. Az egyik legnépszerűbb az EXIDE Premium 12V 100Ah 900A autó akkumulátor.

Exide Premium

Az Exide Premium akkumulátor a legmagasabb minőségű és teljesítményű autó akkumulátor, amelyet az Exide kínál. Ez az akkumulátor a Carbon Boost® technológiát használja, amely az akkumulátor 2-szer gyorsabb feltöltését teszi lehetővé, mivel az Exide szabadalmaztatott adalékanyagot ad a savas elektrolithoz. Ezáltal az akkumulátor több energiát képes tárolni és leadni, ami növeli az indítóáramot és a ciklusállóságot. Az Exide Premium akkumulátorok Ca-Ca (kalcium-kalcium) ólom ötvözetet használnak a lemezekben, ami csökkenti az önkisülést és a gázolást, így ezek az akkumulátorok karbantartásmentesek. Az Exide Premium akkumulátorok alkalmasak mindenféle személygépkocsihoz, beleértve a start-stop rendszerrel felszerelt, illetve a nagy teljesítményű és felszereltségű járműveket is. Az Exide Premium akkumulátorok kapacitása 44-110 Ah között mozog, indítóáramuk pedig 440-900 A között van. A méretük 207-353 mm hosszú, 175 mm széles és 175-190 mm magas.

Exide Excell

Az Exide Excell akkumulátor egy középkategóriás autó akkumulátor, amely jó ár-érték arányt biztosít. Ez az akkumulátor szintén Ca-Ca ólom ötvözetet használ a lemezekben, ami karbantartásmentességet garantál. Az Exide Excell akkumulátorok nagyobb indítóerőt nyújtanak a hagyományos akkumulátoroknál, ami előnyös a hideg időben vagy a rövid úton történő indításnál. Az Exide Excell akkumulátorok alkalmasak a legtöbb személygépkocsihoz, kivéve a start-stop rendszerrel felszerelt járműveket. Az Exide Excell akkumulátorok kapacitása 36-80 Ah között mozog, indítóáramuk pedig 330-760 A között van. A méretük 187-278 mm hosszú, 175 mm széles és 175-190 mm magas.

Exide Classic

Az Exide Classic autó akkumulátor egy alapszintű akkumulátor, amely megfelel az alapvető igényeknek és költségvetésnek. Ez az akkumulátor hagyományos Pb-Sb (ólom-antimon) ötvözetet használ a lemezekben, ami olcsóbb, de kevésbé hatékony, mint a Ca-Ca ötvözet. Az Exide Classic akkumulátorok rendszeres karbantartást igényelnek, mint például a savszint ellenőrzése és a töltöttség fenntartása. Az Exide Classic akkumulátorok alkalmasak az alacsony fogyasztású és felszereltségű személygépkocsikhoz, amelyek nem rendelkeznek start-stop rendszerrel. Az Exide Classic akkumulátorok kapacitása 35-74 Ah között mozog, indítóáramuk pedig 300-680 A között van. A méretük 187-278 mm hosszú, 175 mm széles és 175-190 mm magas.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Exide autó akkumulátort?

A megfelelő Exide autó akkumulátor kiválasztásához több tényezőt is figyelembe kell vennünk, mint például:

  • Az autó típusa, fogyasztása és felszereltsége
  • Az autó használati módja (rövid vagy hosszú út, gyakori vagy ritka indítás, start-stop rendszer)
  • Az éghajlati viszonyok (hideg vagy meleg idő)
  • A költségvetés

Általános szabályként elmondható, hogy minél nagyobb a kapacitás és az indítóáram, annál jobb az akkumulátor teljesítménye és élettartama. Azonban nem szabad túlméretezni az akkumulátort, mert ez felesleges költséget és helyet jelent. A legjobb, ha az autó gyártójának ajánlásait követjük, vagy egy online akkumulátor keresőt használunk, mint például az Exide online akkumulátor kereső. Ezzel a keresővel könnyen megtalálhatjuk a járművünknek megfelelő Exide autó akkumulátort a rendszám vagy a modell alapján.

Hol vásárolhatunk Exide autó akkumulátort?

Az Exide autó akkumulátort több akkumulátor webáruházban is megvásárolhatjuk. Ezen kívül szaküzletekben és szervizekben is beszerezhetjük az Exide autó akkumulátort, ahol szakszerű tanácsot és beszerelést is kaphatunk. Ha bizonytalanok vagyunk a választásban, érdemes konzultálni egy szakemberrel, aki segít kiválasztani a legjobb Exide autó akkumulátort az autónkhoz.

Összefoglalás

Az Exide autó akkumulátorok kiváló választást jelentenek minden autós számára, aki minőségi és megbízható áramforrást szeretne járművéhez.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.