Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
EXIDE Premium 12V 100Ah 900A a...
EXIDE Premium 12V 100Ah 900A autó akkumulátor: A megbízhatóság mércéje
EXIDE Premium 12V 100Ah 900A jobb+ autó akkumulátor bemutató

Az autó akkumulátorok világában az EXIDE márkanév egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Most bemutatjuk az EXIDE Premium sorozat legújabb csillagát: az EXIDE Premium 12V 100Ah 900A jobb+ kapcsolású akkumulátort. De mi teszi ezt az autó akkumulátort kivételessé? Olvass tovább, és megtudod!

Indító Áram és Kapacitás

Az 900A indító áram garantálja, hogy az autód minden körülmények között elindul, legyen szó akár extrém hidegről vagy melegről. A 100Ah kapacitás pedig nem csak az indításhoz, hanem az összes fedélzeti eszköz zavartalan működéséhez is elegendő energiát biztosít. Így hosszú úton is nyugodtan használhatod az összes kényelmi funkciót.

Márka és Termékvonal

Az EXIDE márka hosszú évek óta az egyik legmegbízhatóbb a piacon. Az EXIDE Premium sorozat a márka csúcskategóriás termékei közé tartozik, amelyek a legmodernebb technológiával és anyagokkal készülnek. Ez a sorozat kifejezetten azoknak készült, akik nem elégszenek meg az átlagosnál kevesebbel.

Kapcsolás és Régió

A jobb+ kapcsolás kifejezetten az európai autókhoz lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és teljesítményt garantál. Az európai gyártás miatt az akkumulátor megfelel az EU összes szigorú előírásának és szabványának. Ezzel a termékkel tehát nem csak a minőséget, de a fenntarthatóságot is választod.

Technológia és Méret

A savas technológia révén az akkumulátor rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik és minimális karbantartást igényel. A 353*175*190 mm-es méret pedig biztosítja, hogy az akkumulátor könnyedén elfér a legtöbb autóban. A kompakt méret ellenére a teljesítmény sem szenved kompromisszumokat.

Feszültség és Karbantartás

A 12V feszültség az autóipari standard, így szinte minden gépjárművel kompatibilis. A gondozásmentes kialakítás miatt nem kell aggódnod az akkumulátor állapotának rendszeres ellenőrzése miatt. Egyszerűen csak élvezd az utazást, az EXIDE gondoskodik az energiáról.

Kompatibilitás

Ez az akkumulátor többek között az alábbi autókhoz használható:

  • Audi A4, A5, A5 Cabriolet, A5 Sportback, A6, A6 Allroad, A6 Avant, A8 (Audi akkumulátorok)
  • BMW 1, 3, 3 Cabriolet, 3 Coupe, 3 Touring, 5-ös BMW, 5-ös kombi BMW, 6-os 7-es 8-as BMW, BMW X5, X5, X6 és Z8 (BMW akkumulátorok)
  • Chevrolet Captiva, Malibu, Trailblazer (Chevrolet akkumulátorok)
  • Chrysler 300 C, 300 C Touring, Grand Voyager, Voyager II (Chrysler akkumulátorok)
  • Ezenkívül Citroen, Dodge, Fiat, Ferrari, Ford, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Volvo, VW és Kia egyes típusaihoz.

Exide akkumulátorok minden autó márkához, válassz autó típust. 

Tovább cikkek az Exide autó akkumulátorokról

Miért válassz Exide autó akkumulátort?

 

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.