Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
Oldal
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink

Akkumulátor értékesítés

Az Akkubox webshopjából gyorsan és egyszerűen rendelhetsz akkumulátort országos kiszállítással, akár már másnapra, vagy személyes átvétellel akár már aznapra.

Széles termék kínálatunk mellett extra szolgáltatásaink közül is kedvükre választhatnak vásárlóink.

Az Akkubox választható kényelmi szolgáltatásai egy-egy szorult helyzetben - lemerült akkumulátor, tönkrement akkumulátor - sok bosszúságtól kíméli meg ügyfeleit és azonnali, szuper kényelmes megoldást jelent számukra.

Az Akkubox kényelmi, extra szolgáltatásai:

 • express kiszállítás + beszerelés
 • express kiszállítás
 • kiszállítás szervizbe + beszerelés
 • személyes átvétel Akkubox ponton + beszerelés

A fentiek mellett továbbá telephelyeinken való személyes átvételre és országos házhozszállítás kérésére is van mód.

Az Akkubox termék kínálata a teljesség igénye nélkül:

 • autó akkumulátorok
 • motor akkumulátorok
 • teherautó akkumulátorok
 • old-timer akkumulátorok
 • start-stop rendszeres akkumulátorok
 • akkumulátor kiegészítők
 • akkumulátor töltők
 • elemek

Akkumulátor beszerelés (akár azonnal)

Az Akkubox nem csak egy egyszerű akkumulátorokat értékesítő webshop. Az általa kínálat kényelmi, extra szolgáltatásai miatt ennél jóval több. Megvásárolt új akkumulátorodnak nem csak szakszerű beszerelését bízhatod ránk, de Te választhatod meg, hogy hol és mikor történjen a beszerelés.

Több opció is van, attól függően, melyik számodra a legideálisabb.

Választhatsz 

 • beszerelést egy Akkubox telephelyen (Budapest, Miskolc)
 • beszerelést egy partner szervizünkben
 • beszerelést egy általad megjelölt helyen, az országban szinte bárhol

Webshopunkban minden általad kiválasztott termék mellett meg tudod adni az irányítószámodat. Kérjük, add meg azt az irányítószámod, ahova ki szeretnéd rendelni a kiválasztott akkumulátort, akkumulátor kiegészítőt, akkumulátor töltőt, vagy elemet és máris megjelenik a számodra elérhető szállítási és extra, kényelmi szolgáltatások listája.

Ezek közül már csak ki kell választanod azt, amelyik a legmegfelelőbb számodra. Ezen a ponton minden szállítási- és beszerelési mód díjáról is informálódhatsz az „i” ikonokra kattintva.

Fontos megjegyeznünk, hogy bizonyos típusú akkumulátorok beszerelésétől mind a kiválasztott szerviz, mind az Akkubox adott telephelye (Budapest, vagy Miskolc) egyoldalúan elállhat. Ebben az esetben a kifizetett beszerelési költséget természetesen visszafizetjük.

Szervizbe szállítás beszerelés

Az Akkuboxnál lehetőséged van új akkumulátorodat egyenesen egy szervizbe kérni.

Nem csak a cipekedéstől, de a megbízható szerviz felkutatásától is megkíméled ezzel magad, hiszen partner szervizeink kollégái az új akksi szakszerű beszereléséről is gondoskodnak.

Add meg irányítószámodat webshopunkban a kiválasztott akkumulátor mellett és az így megjelenő lehetőségek közül kattints a „Partner szervizbe szállítás+beszerelés” opciót!

Válaszd a hozzád legközelebb eső, vagy számodra legideálisabb helyszínen lévő szervizt és foglalj időpontot az elérhető szabad idősávokon belül! Add meg elérhetőségeidet, illetve autód típusát! Utóbbi azért szükséges, hogy szervizes kollégáink előre fel tudjanak készülni új akkumulátorod beszerelésére.

A termék árát és a kiszállítás díját webshopunkban bankkártyával tudod kifizetni, míg a beszerelés díját a szervizben tudod rendezni, melynek becsült (tehát nem garantált) összegét a kosárban tüntetünk fel.

Fontos megjegyeznünk, hogy bizonyos típusú akkumulátorok beszerelésétől a kiválasztott szerviz egyoldalúan elállhat. Ebben az esetben a szerelési költséget értelemszerűen nem kell kifizetni, valamint dönthetsz úgy, hogy megtartod a megvásárolt akkumulátort, vagy el is állhatsz a vásárlástól. Utóbbi esetben visszatérítjük a teles vételárat (a szállítási költséggel együtt).

Szaktanácsadás, állapotfelmérés

Ellenőriztetnéd akkumulátorod? Az Akkuboxnál ebben is segítünk.

Szakértői- és műszeres vizsgálattal ellenőrizzük az akkumulátorod általános állapotát és még annál is többet: például megvizsgáljuk az autó töltési rendszerét és a generátor töltési feszültségét.

Utóbbi azért kiemelten fontos, mert a normál értéktől való eltérés esetén az akkumulátor idő előtt tönkre mehet. 

Kollégáink sok éves tapasztalatukkal és profi hozzáértésükkel időben felhívhatják a figyelmet egy olyan meghibásodása, eltérésre, melynek orvoslása megmentheti az akkumulátort az idő előtti élettartam csökkenéstől.

Hulladék akku átvétel

Bízd ránk rossz akkumulátorod! Hozd el hozzánk régi, rossz akkumulátorod és mi gondoskodunk annak szakszerű újrahasznosításáról!

Csak add le nálunk az Akkuboxban és a veszélyes hulladék elhelyezéssel, újrahasznosítás neked már nem kell törődnöd!

Törvény általi kötelezettségünk eleget téve és nem utolsó sorban környezetünk óvása érdekében a nem nálunk vásárolt régi, rossz akkumulátorodat is átvesszük. Az így leadott akkumulátorokért pénzt nem áll módunkban adni.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.