Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
Polaris - 12v 74ah -...

Polaris - 12v 74ah - autó akkumulátor - jobb+

Termékkód: 574100068P
Raktáron
Jellemzők
Indító áram
680 A
Kapacitás
74 Ah
Márka
POLARIS
Termékvonal
POLARIS Autó
Kapcsolás
jobb+
Európai / Ázsia
Európai
Technológia
Savas
Méret
278*175*190 mm
Feszültség
12 V
Karbantartás
gondozásmentes
A feltüntetett ár kizárólag online leadott rendelés esetén érvényes.
30 290 Ft
Kosárba
Részletes leírás
Szállítási információ

Alapteljesítményű akkumulátor a 2010 előtt gyártott autók számára!

A 2010. előtt gyártott, alacsonyabb energiaigényű autókhoz javasoljuk a POLARIS autó akkumulátort – megbízható és karbantartást nem igénylő választás, kimagasló ár-érték aránnyal társulva, kedvező árfekvéssel.

Autó márkák és típusok amikhez ajánljuk

Többek között ezekhez az autó típusok bizonyos motor változataihoz ajánlott. Az autó típusodhoz használható összes akkumulátor megjelenítéséhez, kattints az autómárkádnak megfelelő linkre, majd válaszd ki a motor változatot:

FORD C-Max, Escort, Fiesta, Focus, Focus C-Max, Fusion, Granada, Mondeo, Orion, P100, Scorpio, Sierra, Transit
HONDA Accord 2.0 TDi
PORSCHE 924, 944, 968
SEAT Cordoba, Inca
VOLVO V50

Ha nem tudod milyen akkumulátor való az autódba, akkor használd az autótípus szerinti akku keresőnket. Kattints az alábbi linkre:

Autótípus szerinti akkumulátor kereső

Technológia

Természetesen ez az akkumulátor is a legújabb technológiával készült, ami garantálja a hosszú távú teljesítményét. Válaszd biztonsággal a Polaris akkumulátort és te is megtapasztalhatod a minőséget!

Az akkumulátort a legszigorúbb német szabványoknak megfelelően fejlesztették ki. Szabadalmazott PowerFrame® ráccsal készült, ami lehetővé teszi a megbízható indítást, a gyors feltöltést és a korrózióállóságot. Extra indítóerőt és folyamatosan magas teljesítményt nyújt hosszabb időtartamon keresztül. A legmagasabb európai mérnöki szabványoknak köszönhetően ár-érték arányban a lehető legjobb minőséget kapod. Európa egyik legnagyobb akkumulátor gyárában készül, ahol számos más, széles igényeket kielégítő, népszerű márkájú akkumulátor is. Jó választás a nem Start-Stop rendszerű járművekbe.

Akkumulátor jellemzői

A termék kódja 574100068P. Az akkumulátor 680 A indító árammal rendelkezik. A kapacitása 74 Ah, kapcsolása jobb +. Mérete 278 x 175 x 190 mm. Feszültsége 12 V. Teljesen karbantartás- és gondozásmentes akkumulátor.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.