Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
Valóban az akkumulátorunk ment...
Valóban az akkumulátorunk ment tönkre?
tonkrement_akkumulator

Ha az akkumulátorunk már öregnek számít, akkor nagy a valószínűsége, hogy cserére szorul.  Az akkumulátor élettartama - amennyibem nem gyártási hibáról van szó -, nagyban függ a használatától. Ha keveset használjuk az autót/motort, vagy télen egyáltalán nem, akkor az akkumulátorunk időnként karbantartást, azaz töltést igényel. A töltést például egy télen nem használt motor esetén ajánlott havonta elvégezni. Ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, az akkumulátorunk rövidebb életű lesz, hiszen néhány teljes lemerülés után tönkremehet. Az is elképzelhető, hogy valahol zárlat van az autónkban, ami fokozatosan lemeríti az akkumulátorunkat.

Bár lehet, hogy első ránézésre az akkumulátorunk tönkrement, nem biztos, hogy végérvényesen! Érdemes felkeresni szaküzletünket, ahol megfelelő műszerekkel rövid idő alatt kollégáink bemérik az akkumulátor jellemzőit, melyek alapján eldöntik, egy töltéssel vagy szulfátlanító kezeléssel még egy ideig használható állapotra tudják-e hozni a gyengélkedő akkumulátort. Minden indításnál ugyanis kicsapódik egy vékony csúszós réteg, ami megfelelő visszatöltésnél még felszívódik, de ha nem megyünk indítás után eleget ehhez, a kicsapódott sóréteg lerakódik és vastagodni kezd minden ilyen rövid használat után. Márkásabb akkumulátortöltők, mint például a CTEK töltők, melyeket mi is forgalmazunk, a vékonyabb lerakódásokat leszedik, de a vastagabb már nem távolítható el, így az akkumulátort cserélni kell.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.