Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
A legjobb start-stop akkumulát...
A legjobb start-stop akkumulátorok 2023-2024-es szezonban
Legjobb start-stop akkumulátorok 2013 2014

A start-stop akkumulátor rendszerekkel felszerelt autók egyre népszerűbbek a mai piacon, mivel ezek az eszközök jelentősen csökkentik a járművek üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását. Azonban ezek a rendszerek különleges akkumulátorokat igényelnek, amelyek képesek gyorsan reagálni a motor indítására és leállítására. Íme a legjobb start-stop akkumulátorok a 2023-2024-es szezonban.

Minden amit tudni kell a start-stop akkumulátorokról.

VARTA Blue Dynamic EFB 12V 65Ah

A VARTA Blue Dynamic EFB akkumulátor a minőség és megbízhatóság szinonimája. 65Ah kapacitással és 650A indítóárammal rendelkezik, ami ideális választás a start-stop rendszerekhez. Az EFB technológia hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít.

Kraftmann EFB 12V 75Ah

A Kraftmann EFB akkumulátor a tartósság és a teljesítmény tökéletes kombinációja. 75Ah kapacitással és 740A indítóárammal rendelkezik, ami kiváló választás a nagy teljesítményű járművekhez. Az EFB technológia gyors töltést és nagyobb ciklusszámot tesz lehetővé.

Exide Start-Stop AGM 12V 105Ah

Az Exide Start-Stop AGM akkumulátor a nagy kapacitás és a kiváló minőség jegyében készült. 105Ah kapacitással és 950A indítóárammal rendelkezik, ami ideális a nagy energiaigényű járművekhez. Az AGM technológia hosszú élettartamot és gyors töltést biztosít.

Bosch Power EFB 12V 60 Ah

A Bosch Power EFB akkumulátor 60Ah kapacitással és 680A indítóárammal rendelkezik. Az EFB technológiával készült, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas start-stop rendszerekhez. A Bosch márka megbízhatóságát és minőségét képviseli. Az akkumulátor 12V-os feszültséggel működik, ami az autóiparban szabványnak számít.

DYNAC Start-Stop AGM 12V 75Ah

A DYNAC Start-Stop AGM akkumulátor 75Ah kapacitással és 760A indítóárammal büszkélkedhet. Az AGM technológia biztosítja, hogy az akkumulátor képes legyen a gyakori indításokra, amit a start-stop rendszerek igényelnek. A DYNAC márka hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt ígér.

EXIDE Start-Stop EFB 12V 55Ah 480A

Az EXIDE Start-Stop EFB akkumulátor 55Ah kapacitással és 480A indítóárammal rendelkezik. Az EFB technológia lehetővé teszi, hogy az akkumulátor nagyobb energiaigényű járművekben is megállja a helyét. Az EXIDE márka megbízhatóságát és minőségét képviseli.

EXIDE Start-Stop AGM 12V 96Ah 850A

Az EXIDE Start-Stop AGM akkumulátor 96Ah kapacitással és 850A indítóárammal büszkélkedhet. Az AGM technológia biztosítja, hogy az akkumulátor képes legyen a gyakori indításokra, amit a start-stop rendszerek igényelnek. Az EXIDE márka hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt ígér.

További cikkek a start stop akkumulátorokról

Hogyan működik a start-stop akkumulátor?

Start-stop akkumulátorok vs. hagyományos akkumulátorok: Mi a különbség?

5 leggyakoribb kérdés a start-stop akkumulátorokról

 

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.